Vilken sjuk natt!…

Jag har många gånger skrivit om hur viktigt det är att ha tankarna på rätt ställe och att finna en trygghet i sig själv.
Inatt kom en av de värsta nätterna sedan min amputation. Det började med yrsel i går under kvällstid, sedan blev jag bara totalt orklös och jag funderade på om jag börjar bli sjuk.
Det började göra ont i kroppen (leder, skelettet, mm) och jag märkte att jag började kallsvettas helt plötsligt.
Så efter en timme i sängen yrandes så belutade jag mig för att ta mig ett bad för att lugna ner kroppen lite.
När jag badat klart var det dags för sängen igen, och denna gången skulle jag få uppleva något som jag inte upplever så ofta längre.
Jag upplevde det när jag åt morfin och andra smärtstillande och det är hallucinationer under natten.
Man kan beskriva det som att jag ser människor komma in i sovrummet och dom är ute efter att skada mig, inte ovanligt att en yxa och lite andra tillhyggen är med.
Först blir jag alltid rädd och får lite panik då allt är så otroligt verkligt, men sen är det som om jag vet att det inte är på riktigt.
Jag blundar och säger till mig själv: -Det är bara en hallucination Johan, räkna till 10 och lugna ner dig så är dom är borta när du öppnar ögonen.
Och det fungerar varje gång, frågan är bara varför jag får de här?. Det händer en till två gånger per år och jag blir som sagt lika rädd och kallsvettig varje gång.
Efter det här så fick jag ingen ro i kroppen så jag vaknade hela tiden och har inte sovit mycket under den gångna natten.
Idag känner jag mig inte riktigt 100 och var tvungen att ta 2 st Alvedon innan jag blev hämtad för att skjutsats till jobbet.
så nu sitter jag och försöker jobba så gott det bara går, känns som att det kommer blir mycket vila efter jobbet!.
10487406_10151992164732537_6597617111065550951_n