04:53 Pip

Ja som sagt, klockan är nu 04:53 och jag har en som som absolut vägrar att sova längre. Jag har nog försökt med alla lagliga metoder för att få han att somna om men inte lyckats kan man säga. Tim har ju en tendens att ligga i sin säng och “sjunga” när han inte vill sova (eller direkt när han vaknar på morgonen) så nu när han har hållit mig och Mia vakna i en timme så sår man väl säga att han vann den här gången! 

Han är inte jobbig om man säger så (eller jo för han sover inte) utan han är lugn och vill bara vara vaken. Så nu får han sitta i babysittern och så fort jag bara tittar på han och han får lite uppmärksamhet så skrattar han som bara den. Och ja, mitt pappahjärta smälter när jag ser han skratta och må bra. Så jag får väl förklara han som segrare ur denna “fighten”. 

Mia gick in i de andra barnens rum och la sig för en timme sedan så hon skulle få sova lite längre, för hon ska ju börja jobba 07:00. Så nu sitter jag och Tim i köket för jag har precis fått i mig en fruktansvärt tidig frukost.

Nåja, vad är en bal på slottet haha…. Må väl mina vänner och jag hoppas ni får en underbar måndag!

P.S.
Just nu när jag ska trycka på publicera ser jag att Tim håller på att somna så nu blir det att bära in han i sängen… God Natt Tim….ZZzzzzzZZzzzzz